BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 11 February 2012

kepenatan :D


yooo ! pent btol ari nie . . tp mmg besh lha . . hihi . . pengalaman paling besh bcoz pat jalan2 cr makan with my geng . . hihi :D . . gambar di atas 2 sebahagian saja . . yg lain biar jd koleksi sj lha . . hihi :D

Wednesday, 8 February 2012

suspen !

hr nie . . dh 2 hr aq xupdate status kt fb . . xtaw lha . . mybe letih sangat2 kot . . :) hihi . . tp hr nie ble aq bkak fb . . ade 1 bnde yg bwat aq suspen . . 'DIE POKE AKU' ?????? owhhh god . . mcm xpercaye sangat2 . . bukan die benci sangat dengan aq ker . . :D . . sampai die post something yg xbetol kt status die pasal aq . . now . . ble aq try nk lpakan die . . die muncul balik . . ouuuhhh !! tolonglah jangan seksa perasaan aq lg . . aq dh ckop terseksa dengan kebenaran ttntang kw . . please dont ever2 add me as ur friend again . . bcoz semua tu akan bwat aq lbh kcewa . . biar jew kte kekal mcm nie . . no need to contact each other . . and juz jga ur relationship . . anggap kte xpnah knal k ?? i hve to forget u start from now . . :'D

Tuesday, 7 February 2012

someone

someone . . even kte dh break . . tp aq stil tgok profil kw dr kawan  . . kadang2 timbuh rasa sdih coz ape yg tjadi between us . . i have to LEPASKAN u for ur family choice . . and ur exgf . . yeaah . . i know . . kte mmg xde jodoh . .tp after u pergi and my satus is single . . bnyak laki datang 4 me . . bt i xlayan . . bcoz i dah sayang sgt ngan u . . tp now . . i xbole meratapi u dh . . i harus relakan u pergi dr idop i . . be smart to letting u go . . harap2 u bhgia lpas nie . . and please be happy 4 me . . :)

Sunday, 5 February 2012

sTartiNg mY stOrY 2012

hey guys . . nie first time my post 2012 . . starting untuk tahun nie sangat2 pahit yg pernah aq rasa . . biar lha aq simpan semua nya sebagai kenangan and pengalaman hidup jer k :) acctually bnyak sangat story and xtaw nk mulakan dr mana :) so i hve to njoy my life and be more matured yahh :) begitu jga dgn korg semua . . if korang sedih2 sebelum nie . . so take time to enjoy ur life coz hidup nie sngkat . . lupakan kenangan yg menyedihkan and keep enjoy ur life . . :)

Saturday, 16 April 2011

wake up ... :)

hye hye .. selamat pagi u allz ... hurm .. pg nie aku bangun dengan mood yang xhappy ... tp aku cube nk menghappykan dr ... aku cuba dan terus mencuba .. :D ..aku bangun mambawa seribu harapan dan  akan berharap harapan itu akan menjjadi kenyataan ... tp itu hanya sebuah harapan ,, sad la .. makin lama sku layan blog aku nie .. makin aku sedih .. sedih sangat sangat kerana aku gagal membahagiakan orang yang aku sayang .. :) k,la .. jam pon da ckop .. aku da nak turun kerja denan hati yang lapang k .. xnak pikir bnde nie lagi kot ... menyedihkan !! buat saya mencari penknife kesayangan saya lol .. :)


Lots of Love : Mimie Isabelle Charlez .. <3

SINGLE AGAIN .. :)

tonite im single single again .. hurm .. die dh mla merpersoalkan perangai aku .. dia dh mula membandingkan aku ngan exgf dier ...  kalo la aku boley publish msg dier kt sni kn .. tp .. im still respect him .. dier xbt salah ape2 ngan aku .. dier baik ... aku nie jew yg tergedik2 kt dier .. aku taw dier dh bosan ngan perangai aku ... hurm .. tp biarlah .. i let him go ... tp xsemestinyer aku xsayang dier .. aku sayang dier sangat2 taw ! tp bak kata org .. "ada kalanya kita harus berhenti mencitai seseorang …..bukan karna orang itu berhenti mencintai kita…… tapi kita menyadari bahwa orang yang kita cintai lebih berbahagia bila bersama orang lain.." hurm .. aku hanya boley doakan kebahagiaan dier ... aku taw la aku bukan pilihan yang terbaik untuk dier ... aq xde pape la ... mmg patot pon kalo dier tinggalkan aku .. aku nie panas baran .. suke majok .. childlish ... tp 2 da mmg sikap aku kot .. kalo xske maaf la yer ... hurm ... hurm .. lan ,, i mark ur word !! pegi la kat dier yg lan sayang .. and puja ... belle taw .. belle xsebaik dier .. belle xkan gnggu and menyusahkan idop lan lg k ... belle taw dan belle xnk pakse sape2  layan karenah belle yg entah ape2 nie .. tp ingat 1 jew .. sekali belle pergi .. belle akan pergi buat selame-lamenyer ... thanks a lot lan .. belle akan belajar lebih memahami lepas nie .. belle harap lan happy ngan idop lan dan belle akan pergi jauh k .. jauh dr idop lan .. belle xnk mbebankan sape2 ... k,la thanks bnyk2 .. wish u good luck .. Roslan Rosli  <3 .. i love u so much !! 

love : mimie isabelle charlez .. :)